Communicatie is een helder begrip, in iedere taal.


Vandaar dat ik dit doe, professioneel en tegen een gunstige prijs. Op tijd en volgens afspraak! Bekijk hieronder mijn aanbod van diensten en zie waarom u voor Ztranslate.eu moet kiezen!


Tolk of een vertaalster nodig?

Als u een tolk zoekt voor o.a. notariële sessies, rechtszittingen en bij medische keuringen (UWV/CBR) kunt u bij mij terecht. Dit kan consecutief, conferentie of telefonisch. Dit gaat om zowel de reguliere zaken als de spoedzaken.


Beëidigde vertalingen

Bij mij kunt u ook terecht voor de vertalingen van geboorteakten, inschrijvingen, rijbewijzen, paspoorten, verklaringen, volmachten, dagvaardingen en statuten. Voor alle beëidigde vertalingen bent u bij mij aan het juiste adres.


Onbeëdigde vertalingen

Voor onderstaande (vak)gebieden is het mogelijk mij te berichten voor allerlei (onbeëdigde) teksten, variërend van juridisch tot semi-technisch, ook naar het Nederlands.


Overige zaken of vragen

Mocht u nog andere zaken hebben welke u met mij wilt bespreken of waarbij ik u van dienst kan zijn dan kunt u mij een bericht sturen of bellen om dit te bespreken. Voor de meest uiteenlopende zaken kunt u terecht voor een mogelijke vertaling.En waarom zou u voor mij moeten kiezen?